Site içi SEO



Arama motorları devamlı olarak insanlara en güzel bulma deneyimini sağlamak amaçlı çalışırlar. Bulma deneyiminin merkezinde ise bulma sonuçlarında kişilerin aradıkları konu ile alakalı gerçek muhtevası sunan internet sitesine sıralamalarda koltuk sunmak ciro . Bunu kullanıcıyı çabuk , emin , web standartlarına uyumlu internet sitesine yönlendirmek izler. Bu noktada yaptığımız bütün teknik geliştirmeler SEO'ya karşı geliştirmeler benzeri görünse de içeriğimizi öncesinde ziyaretçilerimize, ardından bulma motorlarına en randımanlı biçimde gösterebilmek amaçlı yapılmış olan çalışmalardır.

Web sitenizin kullandığı altyapı, SEO kurguları incelenerek tamamıyla eksiksiz olarak site içi SEO kurgularımızı çalışmamızın anında başlangıcında raporluyor ve inşa edilmesi gerekenler ile beraber size iletiyoruz. Bu kapsamda yazılımcılarımız, içerik yazarlarımız, kullanıcı tecrübesi uzmanlarımız, dizayn ekibimiz ve Inbound Pazarlama uzmanlarımız ile beraber web siteniz her açıdan incelenmekte ve geriye bildirimler verilmekte, SEO Görünürlüğünüzü artırmak amaçlı ilerleme alanlarınız inşa edilmesi gerekenler ile beraber tarafınıza iletilmektedir.

Daha teknik bağlamda da yapılmış olan çalışmaları özetlemek gerekirse; bulma motoru simülasyonu olarak malum Crawl yazılımlarımız ile bulma motorlarının yaptığı benzeri sitenizin bütün aşağı sayfalarını tarıyoruz ve onlarca SEO standardının gerçek uygulanıp, uygulanmadığını öngörü ile değil, ayrıntılı bir program testi ile anlıyoruz. Bununla beraber Crawl tahlili ile aşağı sayfa içeriklerinin bulma motorları aracılığıyla ulaşılıp erişilmediğini de inceleme ediyoruz.  analizlerimizi şuanki HTML aşağı yapınıza uyumlu  formatlarına yönelik bir daha tertip etmesi ve geliştirilmesi zamanı izler. Schema yapılarının uygulanması yardımıyla bulma motorlarının sitenizin muhtevası ile alakalı daha çok haber sahibi olmasını sağlıyor olacağız.