Google Sıra Kayıp Etme Nedenleri

Google aktüellemeleri devamlı olarak devam ediyor . Pekçok sitede SEO çalışması yaptığı amaçlı sitelerde devamlı olarak yavaş ya da anlık kayıplar olmaktadır. Bu düşüşlerin pekçok nedeni bulunmaktadır. Çoğunlukla bir sebebin üstünde yoğunlaşmalar yapılmakta ve onun üst kısmına gidilmektedir
.Google Sıra Kayıp Etme Nedenleri


Google'da sıra kaybetmenin nedenleri yapılmış durumda olan bulma optimizasyonu çalışmalarınıza önem vermenizdir. Düşüş sebeplerini araştırmanız gerekiyor . Yanlışları tam olarak bir biçimde bulursanız bir biçimde bulma motoru optimizasyonu uygulamanızı ona yönelik yaparsanız eskiyen sıranıza ulaşabilirsiniz ve üstelik bunu geçebilirsiniz. Bu söylenilen akıbete erişmek amaçlı bir takım mühim kıymetler koltuk almaktadır .


Arama Motorları tespit edecek aralıklarla Algoritmaları değiştirmektedir. Bundan ötürü yenilenen Algoritmalar sizin dilediğinizi saptama edebilmelidir. Sitenizi bunun için yönelik ayarlamanız gerekiyor . Webmaster tools ve webmaster forumlarıyla takip içinde olmanız gerekiyor . Yalnızca bunla kalmamanız gerekiyor . Bulma motoru güncellerini de takip etmeniz gerekiyor . 

Google Sıra Kayıp Etme Nedenleri

Sitenize verilen referans sitesinin puanları epeyce mühimdir . Sitelerden sitenize verilen irtibatların kıymetini kastetmekteyiz. Kalifiye sitelerden alacağınız bağlantı sayısı yükseldikçe siteniz sıralama içinde yükselecektir. Site bağlantı sayınızın düşmesi kelime sıralamanızı da etkilemektedir.


Rakiplerinizin yapacağı çalışmalarda bulma motorlarında ki sıralamanızı etkilemektedir. Bunun amaçlı rakiplerinizin yapmış meydana geldiği SEO çalışmalarını da takip etmeniz gerekiyor . Yapılmış Durumda Olan takiplerde rakiplerinizin yapmış meydana geldiği ataklara karşı sitenizde yapmanız gerekenleri tespit edilip harekete geçmeniz gerekir.


Anahtar Kelimeler, Tema, Başlık, Açıklamalar


Temanızda yapacağınız kocaman değişikler sizi düşüşe götürebilmektedir. Site başlığınızda yaptığınız değişiklikte paralel olarak düşüşe neden verebilmektedir. Temanızı beğenmiyor ve değişiklik inşa etmek istiyorsanız SEO çalışmasına uyumlu olarak ve eskiyen temanıza uyumlu bir biçimde değişikliğe gidilmesi önerilmektedir. Site içinde yapılmış durumda olan izahlarda yaptığınız kocaman farklılıklar sıralamada sizin aşağı sıralara bir anda düşmenizi sağlayabilir. Bunun amaçlı epeyce uyarı olarak başlık, tema ve detaylı bilgi değişikliğine gitmeniz gerekiyor . SEO çalışmasına uyumu elden bırakmadan ve yapacağınız değişikleri eskileriyle uyumlu olarak yapmanız önerilmektedir.


Sitenize girmiş olduğunuz anahtar kelimelerin yoğunluğu bulma motorları aracılığıyla devamlı takip edilmektedir. Sitenize en uyumlu anahtar kelimeler seçmeniz mühimdir ve kullanacağınız anahtar kelimenin sayısı da mühimdir . Pek girilen anahtar kelimeler ve sitenizle uyumsuz durumda olan kelimeler sizi sıralamada düşeşe götürmektedir.














Google’da Sıra Kaybetmenin Sebepleri Anchor