7 Ücretsiz Baclink Rank denetleme araçlar

Eğer bir web sitesinin arama motoru sıralamalarını izlemekle görevli iseniz, el ile rütbe görmek nasıl kontrol etmek için zaman olmayabilir, ya da bütçe pahalı bir sıralama kontrol aracı yatırım. Ücretsiz sıralama kontrol aracı kullanarak sık sık sadece hedef anahtar kelime küçük bir toplu izlemek gerekir birçok küçük işletmeler için en iyi seçenek olduğunu ve aralarından seçim yapabileceğiniz harika seçenekler bol vardır.
Eğer bir karar önce sana tüm araçları denemek tavsiye ederim. Bazı ücretsiz anahtar kelime izleme araçları her zaman en doğru sonuçları sunmak değil, ve diğerlerinden daha hassas olan araçlar söylemek zor. Yerel sonuçlar video parçacıkları ve diğer sonuçları sitenizin farklı arama kontrol araçları arasında sıralanır nasıl etkileyebilir, bu nedenle araçlar kendi sitenizin anahtar kelime sıralaması doğru göstergeler ise kendiniz bulmak gerekecek.
Ayrıca hepsi özgürsünüz, yani ne kaybetmek var?

Trafik Travis

Trafik Travis için kaydolun ve onlar size bilgisayarınıza kendi yazılımı indirmek için bir link göndereceğiz. Ne yazık ki, Mac kullanıcıları için, onlar henüz sizin için uyumlu bir sürüm yok.Bugünden itibaren, 5 proje kurmak ve 500 ücretsiz anahtar kelimeler ücretsiz bir sürümü ile izlemek için alabilirsiniz. Eğer anahtar kelimeleriniz her ay olsun kaç arama bir anlamda almak için Adwords Kelime Planner üzerinde kafa gerekmez böylece Trafik Travis ayrıca, bir sonraki anahtar kelime sıralamasında bir sekmede anahtar kelime arama hacmi verilerinde bağlar.
nvmblogpost2
500 anahtar kelimeler izlemek için anahtar kelime cömert sayısı gibi görünüyor olsa da, sadece idareli kullanabilirsiniz. Trafik Travis bilgisayarınızla değil, web tabanlı arayüzü çalıştığından, Google ve diğer arama motorları kısa bir süre içinde çok sayıda rütbeli isteklerini yapmak geçici olarak eğer IP adresinizi engelleyebilir. Eğer bloke olsun, ayrıca, aynı internete bağlı herkes de geçici olarak bloke edilir ve o kişi olmak istemiyorum.
Ücretsiz alabilirsiniz Trafik Travis epeyce diğer ek özellikler vardır:
  • Backlink analizi
  • Sayfa analizi ve tavsiyeleri
  • Rakip araştırması
  • Bağlantı umudu yaratıcısı (Kesinlikle bu deneyin!)
Anahtar kelimelerinizi izlemek için Trafik Travis kullanmaya gitmiyor ediyorsanız, en azından bu süper serin bazı özellikleri için kullanmak gerekir. Siz kayıt olduktan sonra, zaman ayırın ve kendi arayüzü asmak için kendi tanıtım videoları bazı izleyebilirsiniz.

SEO Kitap Rank Checker

Bir web sitesi anahtar kelime büyük bir liste ile nasıl performans hızlı bir fikir edinmek için geçmişte kullandım olarak bu bir kişisel favori. Anahtar kelimeler için size sıralamaları vermek için birkaç dakika veya daha uzun sürebilir diğer ücretsiz araçları aksine, SEO Book'un araç, Google, Yahoo ve Bing için anahtar sıralama sonuçlar veren, çok hızlı çalışıyor.
SEO Kitap sadece Firefox için çalışır, bu yüzden etkin bir Firefox kullanıcısıysanız, o zaman bu sizin seviyeniz ihtiyaçlarını kontrol etmek için mükemmel bir araç olabilir.
SEO Kitap Rank Checker yüklü ve açık var, seçme "Birden Fazla Anahtar Kelime Ekle" Sen bir CSV dosyasına verebilirsiniz bir anda 100 kadar anahtar kelime sıralaması kontrol yeteneğine sahip sizin de ekleyin.

Trafik Travis gibi, sen çok fazla anahtar kelime sıralama istekler için Google'dan bloke gibi çok sık SEO Kitabı kullanmak için dikkatli olmak zorunda. Zamanla sıralama değişikliklerini izlemek için düzenli olarak sıralaması ihraç zorunda kalacak, böylece SEO Kitap ayrıca, zamanla anahtar kelime sıralaması saklamaz. SEO Kitabı yüklerken yaparken, onların sitesinde listelenen diğer o araç ve makalelerden bazıları bir göz atın burada.

SEO SERP Tezgahı

SEO SERP Workbench Google Chrome tarayıcınıza yüklenmiş olan bir uygulama olarak çalışır. Eğer yüklü sonra, Siteler sekmesine gidin ve "Tüm kaldırın" seçerek listelenen varsayılan web çıkarın. Ardından, web sitenizde ve üst rakip web sitelerinin tüm listesini doldurmak. SEO SERP Workbench'i kullanmaya başladığınızda, bunu anahtar kelimeler ve rakipleri eklemek ne kadar basit fark, ve kolayca web sitenize alakalı olmayan izleme anahtar kelimeler ve rakipleri ile coşma olabilir edeceğiz.
Bir CSV ihracat seçenek olmasa da, onların arayüzünde raporları oluşturmak için yeteneği var.Eğer geçmişte yaptığınız web pozisyon istekleri dayalı bir çizgi grafiğinde rakibinize yanında web sitenizin konumunu karşılaştırabilirsiniz.
SEO SERP Workbench sizin için otomatik olarak web sitenizin sıralaması kontrol olmayacak gibi ne yazık ki, tüm bu el yapılması gerekir. Bu listedeki diğer bazı araçlar gibi, çok fazla sıralama isteklerini yapma konusunda dikkatli olmak zorunda. Birden fazla bilgisayar ile ya da arkadaşları ile bu verileri paylaşmak isteyenler için bizler için - bu uzatma diğer tarayıcılar ile senkronize olabilir, ayrıca, çok iyi olurdu.
Veri miktarı sınırı yoktur olması size web sitesi ve zamanla rakiplerinizin 'bu harika bir ücretsiz araç cephanelik ve bu listede tek benim favorilerimden olmasını kolaylaştırır izleyebilirsiniz gerçeği ile kombine girdi ki.

Mikro Masters

Istediğiniz kadar Mikro Masters ile, kadar pek çok web sitesi için 10 anahtar kelimeye kadar izleyebilirsiniz. Başka bir deyişle, Google tarafından engellendi konusunda endişelenmenize gerek yok bu yüzden Mikro Masters da sadece bir online arayüz faaliyet vb 2 siteleri, 10 siteler için 1 anahtar kelime için 5 anahtar kelimeler. Mikro Masters yerine elle geçmekte ve onları kontrol yerine kendi kelime sıralamasında hakkında uyarılır alacağı herkes için harika bir yerdir. Mikro Masters size iyi ve en kötü performans gösteren anahtar kelimelere günlük raporlar e-posta gönderebilirsiniz, böylece hareket halindeyken anahtar kelime sıralaması erişebilirsiniz.
Bazı ücretsiz izleme hizmetleri ücretsiz raporlar oluşturmanıza izin yaparken, Mikro Masters aracılığıyla bunu yapmak için en az 20 $ / ay planına yükseltmek zorunda. Ayrıca bir CSV dosyasına veri sıralaması anahtar kelime ihraç edebilmek için yükseltmek zorunda gibi, aynı zamanda etrafında almak o kadar kolay değil.
Sonuçta, Mikro Masters iş yapar, ve sadece kendi referans için verileri kullanarak eğer çalışıyor.

Tiny Roket Laboratuvarı

Tiny Roket Laboratuvarı ücretsiz 10 anahtar kelimeye kadar izlemek için harika bir küçük bir araçtır. Gerçekten bundan daha fazlasını yapmaz, ama çok temiz ve basit bir arayüze sahip ve herhangi bir kullanım olmazdı veri ve bilgilerin ile darmadağın değildir. Onların anahtar kelime sıralaması grafik bir yıl önce ekran kelime sıralamasında gibi, aynı zamanda kayda değer olduğunu ve güzel görünüyor, çünkü:
2014.10.22nvmpost3
Temiz ve düzenli pdf gelip Tiny Roket Lab ile ücretsiz oluşturmak için yeteneği ve e-posta raporları var. Ayrıca Google Web Yöneticisi Araçları size ek anahtar kelime fikirleri vermek için GWT arama sorgusu verilerini almak için hesap bağlayabilirsiniz.

Web CEO (Online Version)

Web Sitesi:  http://www.webceo.com/
Web CEO, online ve masaüstü seçenekleri sunar ve ücretsiz online platform için ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz sürümü ile, beş anahtar kelime izlemek ve iki projeyi oluşturabilirsiniz.
Izleme anahtar kelimelere ek olarak, Web CEO, "web buzz izleme" ile 4 anahtar kelimeleri takip edecektir kırık bağlantılar için ve site optimizasyonu sayfalarınızın 200 değerlendirmek ve web sitenize 40 geri izliyoruz.
Web CEO birçok anahtar kelime izleyemezsiniz, onlar SEO ile size yardımcı olmak için ekstra ücretsiz özellikleri ve önerileri ile bunun için makyaj. Web CEO sitenizin Google Analytics profiline bağlanabilirsiniz, onlar anahtar kelime için dağıtım, küresel arama istatistiklerini sıralama hakkında bilgi ve web sitesi üzerinden içerik optimizasyonu ipuçları sağlar.

Google Web Yöneticisi Araçları

Son ama en az, Google Web Yöneticisi Araçları ücretsiz kelime sıralama verileri sağlar ve aktif herhangi bir web sitesi sahibi tarafından kullanılmalıdır. Web Yöneticisi Araçları Google'ın verilerin doğruluğu her zaman tartışmaya kadar olmuştur, onlar geri ve iç bağlantıları, yapısal veri bazı büyük bilgi ve web sitenizin genel sağlık sağlar.
Web siteniz için anahtar kelime bilgilere erişmek için ara sorgular - düzgün siteniz için kurulmuş Google Web Yöneticisi Araçları sahip olduktan sonra Trafik Arama gidin. En sorgular veya Top Sayfalar ve sıralama ortam türüne ve yere göre Görünüm size en uygun olan trafiği erişmek için. Ayrıca hızlı ileride başvurmak üzere önemli sorguları yıldız olabilir.
2014.10.21NVMimage1
Google Web Yöneticisi Araçları web siteniz için bazı müthiş veriler sunarken, bazı olumsuz yanları vardır.
  • Eğer tarihsel verileri değer veriyorsan, GMT fazla yardım sunmuyor. Eğer ileride kullanmak için geçmiş anahtar kelime sıralaması verileri karşılaştırmak isteyeceksiniz eğer arama sorgusu verileri dağınık .csv dosyasını dışa gerekecek.
  • GWT verilerin doğruluğu da birden çok kez gündeme gelmiştir, bu yüzden gördüğünüz verileri katı sayılar tahminleri gibi değil kullanılmalıdır.
  • Eğer Google Web Yöneticisi Araçları doğrulamak olamaz bir web sitesi eklemek değil, bu nedenle sitenizin üst rakiplerine karşı nasıl yığınlarının kadar görmek mümkün olmayacaktır.
Google'dan Bonus Aracı: Sitenizin kir yavaş neden merak ediyorsanız, sitenizin hızını test olarak epeyce nedenlerini ortaya çıkarabilir Google'ın sitenizi nefret niye. Google'ın kullanınPageSpeed ​​Trendleri aracını  web sitenizi analiz ve web sitenizin mobil ve masaüstü üzerinde nasıl gerçekleştireceğini belirlemek için. Onlar da bir olması Google Chrome uzantısı  hızlı erişim için.